TRŽIŠTE RADA

Od predsjednika uprave do 'inspektora': Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa za posao, pogledajte što se nudi

23.02.2023 u 11:47

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike od kojih vas dijeli svega par klikova

Suvremena priča slavonske tradicije duge preko pola stoljeća – PPK Valpovo danas kao dio Agro Invest Grupe uspješna je poljoprivredna tvrtka s preko 27 milijuna eura prihoda i 130 zaposlenih. Kako bi njihovo poslovanje bilo još i bolje u potrazi su za Predsjednikom uprave (m/ž) u Valpovu. Za ovu zahtjevnu poziciju traže osobu s iskustvom u vođenju i realizaciji investicijskih projekata, aktivno korištenje engleskog jezika, a trud i posvećenost ostvarenju ciljeva, usmjerenost prema poslovanju, organizaciji i ljudima, te naravno uspješni rezultati biti će i dodatno nagrađen. Svoj životopis pošaljite im do 13. ožujka.

Pivovara Daruvar d.o.o. u potrazi je za Laborantom (m/ž) u Daruvaru. Sa svojom tradicijom dugom više od 180 godina, ovu pivovaru krasi titula najstarije hrvatske pivovare. Također, jedina je pivovara izvan Češke republike koja proizvodi pivo prema tradicionalnoj češkoj tehnologiji što je čini jedinstvenom na ovim prostorima. Od budućeg kolege/ice očekuju da je proaktivan, sistematičan u radu, da ima SSS kemijskog, poljoprivrednog, tehničkog ili srodnog usmjerenja te iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zanima, on ostaje aktivan do 27. veljače.

Interigre d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću Novo Swiss AG sa sjedištem u Švicarskoj. U Republici Hrvatskoj posluju više od 15 godina, a trenutno imaju 84 automat kluba, 2 casina i 60 kladionica, što ih čini najvećim koncesionarom za igre na sreću. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac je briga za radnike, što uključuje usavršavanje, educiranje i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Kako bi njihov tim postao još bolji i veći u potrazi su za Inspektorom / Croupier u casinu (m/ž) u Zagrebu i Zadru. Traže motiviranu, ljubaznu i komunikativnu osobu koja je upoznata s casino igrama. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 27. veljače.

Jedna od najvećih i najuspješnijih trgovina namještajem u Hrvatskoj, Lesnina H. d.o.o u potrazi je za novim članom svog tima. Ova trgovina namještajem u regiji zapošljava 1.100 djelatnika, a samo u Hrvatskoj gotovo 900 djelatnika koji svojim radom doprinose uspjehu tvrtke. Trenutno su u potrazi za Konobarom (m/ž) u Rijeci. Budućem kolegi/ci nude mogućnost stalnog zaposlenja, rad u ugodnom ambijentu, godišnje i jubilarne nagrade te plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 27. veljače.

Ribola d.o.o. u potrazi je za Zamjenikom voditelja skladišta (ž/m). Traže motiviranu i angažiranu osobu koja će postati dio njihove uspješne priče koja traje već 30 godina. Idealni kandidat mora imati SSS, prethodno iskustvo rada u skladištu, a poželjno je iskustvo u vođenju skladišta. Nude mogućnost trajnog zaposlenja uz probni rok, redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad blagdanom i prekovremeni rad, stimulativna primanja tijekom godine i dodatno u sezoni sukladno rezultatima poslovanja, pravo na regres te božićnicu i uskrsnicu. . Oglas je aktivan do 14. ožujka.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.