veliki uspjeh

Talijani misle ozbiljno: Nika Fleiss otvorila trgovinu Eurospina u Samoboru

03.09.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon Zadra i Požege te u manje od mjesec dana, poznati diskontni lanac Eurospin otvorio je vrata svoje treće trgovine - ovoga puta u Samoboru. Novo odredište za Pametnu kupnju Samoborcima je odsad svakodnevno na raspolaganju u Ulici hrvatskih branitelja 2.

Uz voditeljsko-mađioničarski duo kojeg čine Luka Bulić i Jozo Bozo, okupljene je pozdravila i omiljena Samoborka i uspješna hrvatska skijašica Nika Fleiss koja se rado odazvala pozivu da prereže vrpcu te svečano otvori novu Eurospin trgovinu: 'Pametna kupnja je konačno i u našem gradu. Zajedno sa svojim sugrađanima želim Eurospinu dobrodošlicu u Samobor!', izjavila je pritom.

Eurospin je osmislio jedinstveni model Pametne kupnje prema kojem njihovi kupci plaćaju isključivo kvalitetu vlastitih Eurospin brendova. U svojoj raznovrsnoj ponudi prehrambenih i neprehrambenih robnih marki, Eurospin osigurava najpovoljniju cijenu kvalitetnih proizvoda na tržištu. Tu su odjeli Pekarnica te Voće i povrće koji se redovno dopunjuju svježim proizvodima, kao i odjeli Mesnica i Delikatesa s bogatim izborom mesnih i mliječnih proizvoda.

Osim vlastitog asortimana po pristupačnim cijenama, Eurospin njeguje suradnju s brojnim lokalnim dobavljačima. S ciljem da zadovolji sve navike hrvatskih kupaca. Na policama Eurospin trgovina svoje su mjesto tako zauzeli i brojni hrvatski proizvodi.

Eurospin već idućeg tjedna nastavlja s novim otvorenjima u Zagrebačkoj županiji i 10. rujna stiže u Veliku Goricu. Do kraja godine, u Hrvatskoj se otvaraju još tri trgovine u Zagrebu, Križevcima i Poreču.

Radno vrijeme Eurospina u Samoboru je 7-21 sat od ponedjeljka do subote, a nedjeljom 8-15 sati.