do 2. travnja

Najpoznatiji brend sanitarne keramike slavi 130. obljetnicu izložbom u Oris Kući arhitekture

31.03.2022 u 18:40

Bionic
Reading

Laufen slavi 130 godina postojanja izložbom LAUFEN - 130 godina inovacija i dizajna u Oris Kući arhitekture u Zagrebu. Ovaj tradicionalni švicarski brand dio je ROCA Grupe te je jedan od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom

'U Ulici kralja Držislava 3 provest ćemo vas kroz naša najzanimljivija dizajnerska rješenja i najvažnije povijesne trenutke, od prvog dizajna umivaonika i izuma visećeg WC-a do najmodernijih materijala i tehnologija u premium kolekcijama Kartell by Laufen, The New Classic, ILBAGNOALLESSI ONE i Sonar', navodi se u priopćenju.

Na izložbi su, među ostalima, predstavljeni i unikatni primjerci Laufen dizajna, kao što su miješalice iz Orient Expressa, jednog od najpoznatijih vlakova u povijesti željeznice, wc školjka iz kolekcije Nautilus II kakvu je na svom imanju imao Elvis Presley, prvi proizvodi nastali u suradnji s dizajnerskom kućom PORSCHE DESIGN i još puno toga.

'Laufen je, kao dio Roca Grupe, jedan od najpoznatijih i najvećih brendova na svijetu u segmentu proizvodnje kupaonskih rješenja. Ovaj tradicionalno švicarski brand odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. Na tom 130 godina dugom putu Laufen je bio i ostao predvodnik u razvoju inovativnih materijala i proizvoda koji su svoje mjesto pronašli u kupaonicama širom svijeta, bilo u privatnim ili javnim i poslovnim prostorima', naglasila je Martina Maričić, izvršna direktorica Roca Croatia, prigodom otvaranja ove izložbe.

Izložba posvećena povijesti jednog od najstarijih svjetskih proizvođača sanitarne keramike i kupaonskih rješenja bit će otvorena do 2. travnja, radnim danom od 9 do 19, te u subotu od 10 do 13 sati. Ulaz je slobodan.