ČUDE SE NAPADIMA

Mađari optužuju: Širite nacionalizam!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.09.2012 19:44
  • Objavljeno 27.09.2012 u 16:47
Čačić Aldott

Čačić Aldott

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

MOL Grupa poslala je priopćenje u kojem se čudi metežu koji se stvorio oko Ine. Tvrde kako je Ina 'na ispravnom putu razvoja' te da ostvaruje pozitivne rezultate

'Kategorički odbijamo nacionalističke komentare pojedinih članova upravljačkih tijela Ine. Nema Mađara, niti Hrvata u Ini, samo ljudi koji rade za Ininu dobrobit', ističu iz MOL Grupe.

Od trenutka kada je MOL ušao u Inu, prosječna godišnja ulaganja u Inu više su nego udvostručena. Godišnje u rafinerije ulagano je pet puta više, 14 milijardi kuna je uloženo u strateške investicije u istraživanju i proizvodnji, a ulaganja u benzinske postaje također su udvostručena. Ina stvara vrijednost i pozitivno doprinosi BDP-u Hrvatske, poručuju iz MOL Grupe.

‘Te rezultate smo postigli zajedno. Brojke pokazuju da se na sastancima Ininih upravljačkih tijela 99 posto odluka donosi jednoglasno. To znači da su svi članovi glasali za iste ciljeve.

Jedini interes svih nas je uspješna i učinkovita Ina. Želimo biti dio rješenja, a ne dio problema. Uvijek smo bili otvoreni za pregovore o daljnjem razvitku Ine koji će kompaniju još više ojačati, kao što smo poštivali zahtjeve drugog velikog dioničara’, zaključuju iz MOL Grupe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!