OSNIVAJU STRANKU?

Lovrinović i Udruga Franak ulaze u političku arenu

20.02.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Ekonomist Ivan Lovrinović najavio je skoro pojavljivanje treće političke snage, na osnovi čega se moglo naslutiti da će njegova udruga Promijenimo Hrvatsku i Udruga Franak osnovati političku stranku

Ekonomist Ivan Lovrinović, osnivač udruge Promijenimo Hrvatsku, na jučerašnjem okruglom stolu Udruge Franak naglasio je da glavne političke stranke SDP i HDZ nisu spremne riješiti problem dužnika u 'švicarcima' niti pokrenuti nužno potrebnu monetarnu reformu.

Lovrinović je najavio skoro pojavljivanje treće političke snage te se moglo naslutiti da će njegova udruga Promijenimo Hrvatsku i Udruga Franak osnovati političku stranku.

Na naš upit, profesor Lovrinović je demantirao osnivanje političke stranke, izražavajući i dalje uvjerenje da će se na hrvatskoj političkoj sceni uskoro pojaviti snaga kojoj će glavni cilj biti vraćanje monetarne suverenosti Hrvatske.

Hoće li i političke snage okupljene oko Udruge Franak, koje imaju podršku velikog broja ugroženih građana, sudjelovati u stvaranju trećeg političkog puta, vidjet ćemo uskoro.