Podizanje svijesti

Leon Lučev, Maja Posavec i Ana-Marija Percaić izabrali su planet u globalnoj kampanji National Geographic-a 'Planet ili plastika'

29.01.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Naši ambasadori pridružili su se inicijativi osvještavanja javnosti oko globalnog problema zagađenja oceana i mora plastikom

Leon Lučev, Maja Posavec i Ana Marija Percaić pridružili su se kampanji “Planet ili plastika” National Geographic-a. Postali su naši ambasadori u globalnoj akciji kojoj je cilj podizanje svijesti oko ogromnih količina plastike koja završava u oceanima i pokretanje inicijative za smanjenje uporabe jednokratne plastike.

Naši glumci su stavili u prvi plan razorni učinak koji plastika ima na naš planet. Svojim primjerom žele inspirirati i potaknuti na djelovanje kako bi zajedničkim snagama očuvali naš planet i spasili ga od daljnje devastacije.

Globalna akcija 'Planet ili plastika' Izvor: Promo fotografije / Autor: Danita Delimont

Ana-Marija Precaić je donijela novogodišnju odluku o smanjenju uporabe jednokratne plastike u njenom kućanstvu. Maja Posavec je pak donijela odluku o potpunom prestanku uporabe plastičnih boca u svom kućanstvu.

Leon Lučev se osvrnuo na problem očuvanja mora za sljedeće generacije, točnije za našu djecu i zaključio da je odgovornost na njemu i na svima nama.

Planet ili plastika? Leon, Maja i Ana-Marija su odabrali planet! A ti?