skidaju se vizuali

Krenule pripreme za rebranding Sberbanka: 'Banka je zdrava i posluje stabilno'

01.04.2022 u 12:52

Bionic
Reading

U tijeku su intenzivne pripreme rebrandinga za uskoro formalni početak rada Nove hrvatske banke

Hrvatska poštanska banka je 2. ožujka 2022. postala vlasnik Sberbank d.d. te od tada Banka posluje kao dio HPB Grupe. Uspješan proces sanacije Banke normalizirao je poslovanje i pokrenuo pozitivan trend u svim segmentima poslovanja.

U tijeku su pripreme za rebranding, odnosno primjenu novog vizualnog identiteta i imena na svim internim i eksternim kanalima Banke. Cijeli proces rebrandinga, obzirom na njegovu složenost, bit će kontinuirano provođen i nakon službenog početka rada Nove hrvatske banke.

Predsjednik sanacijske Uprave Paško Rakić izjavio je: Izuzetno smo zadovoljni procesom sanacije i rezultatima poslovanja u ovako kratkom razdoblju. Riječ je zdravoj banci koja već sada, nakon svega mjesec dana od početka sanacije, bilježi pozitivan poslovni trend. Ulazak u HPB Grupu je bio prvi važan korak u stabilizaciji poslovanja, a očekujemo da će skori formalni početak rada pod nazivom Nova hrvatska banka otvoriti nove poslovne perspektive i u konačnici značajno poboljšati rezultate Banke.