akvizicija

Konzultantsko društvo Georg novi član OTP grupe u Hrvatskoj

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 02.07.2021 08:49
  • Objavljeno 02.07.2021 u 08:49
OTP - ilustracija

OTP - ilustracija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: OTP

OTP banka je ishodivši sve potrebne suglasnosti od HNB-a i Mađarske središnje banke, u srijedu je zaključila transakciju kojom je stekla vlasništvo većine poslovnih udjela društva Georg iz Zagreba.

'Još sredinom veljače ove godine, banka je sklopila Ugovor o kupoprodaji većine poslovnih udjela ovog društva želeći svojim poslovnim klijentima pružiti još sveobuhvatniju uslugu koja će sa savjetodavnog aspekta postati još konkretnija i nuditi klijentima još više mogućnosti u razvoju i napretku njihovog poslovanja', priopćeno je iz banke.

Georg je jedno od vodećih konzultantskih društava na hrvatskom tržištu koje dominantno pruža savjetodavne usluge vezane za bespovratna sredstva iz fondova Europske unije.

Također, bave se i savjetovanjem za različite mikro i makro projekte, uključujući i izrade investicijskih studija potrebnih za realizaciju kredita, studije pred-izvedivosti, izvedivosti i cost-benefit analize, prijave na razne natječaje kao i poslovne planove za početnike u poslovanju u području poljoprivrede, prehrambene industrije i obnovljivih izvora energije. Društvo ima diversificirani portfelj klijenata i radi s brojnim renomiranim poduzećima iz privatnog ali i javnog sektora.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!