SEZONSKA POVIŠICA

Imperial Riviera diže plaće za 1400 radnika, evo koliko će dobiti

11.03.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Imperial Riviera će u dogovoru sa socijalnim partnerima povećati osnovnu plaću za gotovo 1.400 zaposlenika, izvijestila je u ponedjeljak ta turistička kompanija.

Plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za kuhare, konobare i recepcionare u Imperial hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosit će između 1.400 i 2.000 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih pomoćnih pozicija, između 1.000 i 1.300 eura neto, kaže se u Imperialovom priopćenju.

Zaposlenici koji žive u destinacijama i oni koji se trajno dosele ove će godine dobiti dodatnih 400 eura neto u okviru mjere Živi destinaciju kojom Imperial potiče cjelogodišnji rad i lokalno zapošljavanje.

Osim osiguranih sredstava, kvalitetnog smještaja i prehrane, zaposlenicima se omogućavaju i razni popusti te mogućnosti korištenja zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena.

Tu su i pogodnosti poput programa Krov nad glavom kojim se stalnim zaposlenicima i stalnim sezoncima u programu V+3 nudi mogućnost ostvarenja dodatka za najam stana u iznosu do 500 eura mjesečno.

Uz ostalo, nastavlja se i program nagrađivanja za zaposlenike koji uspješno preporuče buduće djelatnike u Imperialu u iznosu od 100 do 300 eura.