informativna kampanja

Imate nedoumice oko uvođenja eura i hoćete li biti zakinuti na tečaju? Riješite ih se pozivom na besplatni telefonski broj

22.09.2022 u 10:45

Bionic
Reading

U sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom aktiviran je besplatni info telefon 0800 2023. Poziv na broj je besplatan za pozivatelje bez obzira na to zovu li s fiksnih ili mobilnih uređaja

Građani i poduzetnici pozivom na broj 0800 2023 dobit će odgovore na pitanja koja se odnose na zamjenu kune eurom svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati.

Nadalje, svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom. Također, pozivi zaprimljeni u vrijeme aktivacije automatske telefonske sekretarice bit će povratno nazvani sljedeći dan najkasnije do 11 sati, pod uvjetom da pojedinačni korisnik nije u međuvremenu ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom. Besplatni pozivni broj bit će aktivan do, okvirno, kraja ožujka 2023.

  • +3
Euri i kune Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Broj 0800 2023 bit će istaknut i na web-stranici euro.hr preko koje se mogu slati pitanja vezana uz zamjenu kune eurom putem obrasca za kontakt. Informativnu kampanju o zamjeni hrvatske kune eurom provode Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka.