GLUHI TELEFONI

I Plenković se istrčao, ništa od objave rezultata revizije u četvrtak?

03.10.2017 u 16:34

Bionic
Reading

Premda je premijer Plenković danas najavio da bi dugo očekivani revidirani izvještaji o poslovanju Agrokora mogli biti objavljeni u četvrtak, tportal iz dobro upućenog izvora saznaje da bi izvješće trebalo biti spremno do kraja tjedna

Premijer Andrej Plenković u utorak je kazao kako vjeruje da bi u četvrtak, ako revizori dovrše svoj posao, mogla biti objavljena redivirana konsolidirana financijska izvješća Agrokora.

Unatoč premijerovom optimizmu, izgleda da je pred revizorima još dosta posla. Kako saznajemo od dobro upućenog izvora bliskog privremenoj upravi, izvješća bi trebala biti objavljena do kraja ovoga tjedna, no neizvjesno je hoće li to biti u četvrtak.
 

Podsjećamo, Nalaz revizije Agrokorovog poslovanja revizorske kuće PriceWaterhouse Coupers koji je bio najavljen za prošli petak je odgođen, a iz Agrokora su tada najavili kako će ono biti prezentirano javnosti do kraja idućeg tjedna.

'Agrokor i PwC nisu još, svaki u svom dijelu, dovršili složene zadatke pripreme i revizije konsolidiranih financijskih izvještaja Agrokor Grupe, koja se sastoji od više od 40 kompanija u nekoliko država. Očekujemo da ćemo objaviti revidirane konsolidirane financijske izvještaje do kraja sljedećeg tjedna', izvjestili su tada iz Uprave Agrokora.