KARIJERE

Hrvoje Išek novi predsjednik Uprave Combisa

01.04.2016 u 11:22

Bionic
Reading

Hrvoje Išek je novi predsjednik Uprave Combisa, odlučila je Skupština kompanije. Novu dužnost preuzima 1. travnja

Hrvoje Išek rođen je 1968. u Križevcima. Diplomirao je 1999. na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Zagrebu, a tijekom karijere usavršavao se na poslovnim školama u Berlinu, Bruxellesu i Londonu.

Već više od 16 godina Išek je na vodećim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, a trenutno je direktor sektora korporativne prodaje HT-a. Posljednje četiri godine Išek je i član Uprave Combisa, zadužen za prodaju. U Hrvatskom Telekomu i Combisu ostvario je iznimne rezultate u definiranju strategije i radu s ključnim poslovnim korisnicima.

Dosadašnjem predsjedniku Uprave Combisa Ivanu Gabriću istekao je mandat, a Skupština Combisa razriješila je dužnosti i člana Uprave Combisa za operacije Lea Petrova. Uprava će raditi u sastavu od dva člana. Uz Išeka, Robert Berišić nastavlja obavljati funkciju člana Uprave za financije.

Predsjednik Nadzornog odbora Combisa Boris Batelić izjavio je: 'Uvjeren sam da novi predsjednik Uprave Hrvoje Išek donosi kompaniji novu snažnu energiju potrebnu za izazovne tržišne uvjete u kojima Combis mora nastaviti s daljnjim jačanjem svoje pozicije na hrvatskom i regionalnom tržištu.'