što vole gosti u gradu

[FOTO] Vrh ponude: Pogledajte deset najboljih apartmana u Dubrovniku prema ocjenama gostiju

12.06.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Turistička sezona u Hrvatskoj se zahuktala, počeli su stizati i prvi golemi kruzeri, a prvi takav u petak je uplovio u Dubrovnik. Provjerili smo kakva je ponuda apartmana u najjužnijem hrvatskom gradu te kako izgledaju oni najbolji, kojima su korisnici servisa booking.com dali gotovo savršene ocjene

Svi apartmani s ove liste imaju ocjene od 9,8 do 9,9, dakle nema razlike među njima, barem što se zadovoljstva korisnika tiče. Pogledajte što se nudi.

Apartments & Rooms Perla

  • +7
Apartmani Perla Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt Apartments & Rooms Perla nalazi se u kamenoj građevini u staroj jezgri Dubrovnika pod zaštitom UNESCO-a te na samo nekoliko koraka od Straduna. Nudi klimatizirane apartmane i sobe te besplatni WiFi.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

The Byron

  • +6
The Byron Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Objekt The Byron smješten je na 500 metara od Orlandova stupa i Staroga grada. Nalazi se na 1,2 kilometra od Onofrijeve česme i Vrata od Pila. Sve sobe imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, pećnicu, električno kuhalo, besplatan kozmetički pribor i ormar. Sve imaju svoju kupaonicu, a iz pojedinih se pruža pogled na vrt.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Apartments Villa Boban

  • +6
Apartments Villa Boban Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Villa Boban nalaze se na 300 metara od uvale Lapad. U okviru objekta na raspolaganju su sezonski vanjski bazen, terasa za sunčanje i besplatno privatno parkiralište. Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, prostor za sjedenje i blagovaonicu. Također obuhvaćaju balkon ili terasu s pogledom na more. Svi apartmani imaju kuhinju opremljenu perilicom posuđa, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, hladnjakom, štednjakom i aparatom za pripremu kave.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Apartments Jelen

  • +6
Apartments Jelen Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Jelen nalaze se usred vrta iznad povijesne jezgre Dubrovnika, na svega 400 metara od Straduna. Objekt nudi besplatni WiFi i smještajne jedinice s pogledom na more. Studio i apartman uključuju terasu, TV sa satelitskim programima, čajnu kuhinju te blagovaonicu. Također imaju kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Rooms Vjera

  • +5
Rooms Vjera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Sobe Vjera nalaze se na manje od 500 metara od jezgre Starog grada, klimatizirane su, imaju pogled na more i jako su cijenjene kod parova. U sklopu apartmana je i prostrana terasa, sve sobe imaju svoju kupaonicu i tuš, a gosti koriste zajedničku kuhinju i blagovaonicu.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Apartments Corner

  • +9
Apartments Corner Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Klimatizirani apartmani Corner nalaze se na 10 minuta hoda od najbliže plaže te u blizini postaje lokalnih autobusa s čestim linijama prema staroj jezgri Dubrovnika, a nude besplatni WiFi i LCD TV sa satelitskim programima. Svi apartmani obuhvaćaju kupaonicu s tušem i sušilom za kosu te kuhinju s blagovaonicom i hladnjakom.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Turtle Apartments

  • +6
Turtle Apartments Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Turtle nalaze se na 100 metara od stare dubrovačke jezgre, a okruženi su bujnim vrtom. Obuhvaćaju smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem. Smješteni su 400 metara od poznate plaže Banje. Sve su smještajne jedinice uređene u živopisnim tonovima, a imaju potpuno opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju i TV s kabelskim programima. Pojedine imaju kamene detalje i kose stropove.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Villa King

  • +8
Villa King Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila King smještena je samo 500 metara od plaže i kilometar od dubrovačkog Starog grada. Gostima nudi moderno uređene apartmane s balkonom ili terasom s kojih se pruža pogled na Jadransko more. Standardni sadržaji vile uključuju besplatan bežični pristup internetu, perilicu posuđa i TV ravnog ekrana.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Marlin Apartments

  • +10
Marlin Apartments Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Objekt Marlin Apartments nalazi se na 1,2 kilometra od plaže Buža i dva kilometra od Orlandova stupa. Nudi smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi) te vrt s vanjskim bazenom i pogledom na more. Sve jedinice imaju balkon, klima-uređaj, blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaćaju kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i električnim kuhalom.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Apartments Cava

  • +8
Apartments Cava Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Cava Dubrovnik smješteni su 200 metara od Vrata od Pila u povijesnoj jezgri Dubrovnika. Objekt nudi smještaj s prostorom za sjedenje i TV-om ravnog ekrana uz besplatni WiFi. Sve jedinice imaju perilicu posuđa, toster, aparat za pripremu kave, hladnjak i električno kuhalo. Potpuno opremljena kupaonica uključuje tuš i sušilo za kosu.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.