intesa sanpaolo

Evo u čemu je najbolja Privredna banka Zagreb

23.08.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Global Finance proglasio je članicu Intesa Sanpaolo Grupe Privrednu banku Zagreb (PBZ) najboljom digitalnom bankom u Hrvatskoj za 2018

Časopis Global Finance proglasio je Privrednu banku Zagreb d.d. (PBZ), članicu Intesa Sanpaolo Grupe, najboljom digitalnom bankom u Hrvatskoj 2018. Godišnja nagrada za najbolje digitalne banke svijeta World's Best Consumer Digital Banks 2018. dodjeljuje se 19. puta.

Potpuno izvješće o nagrađenim bankama bit će objavljeno u rujanskom izdanju časopisa Global Finance s dobitnicima odabranim iz Afrike, Azije i Pacifika, srednje i istočne Europe, Latinske Amerike, Bliskog istoka, Sjeverne Amerike i zapadne Europe, priopćili su iz Uprave PBZ-a.

Pobjednike je birala komisija sastavljena od svjetski poznatih stručnjaka iz Infosysa (globalnog lidera za konzalting i tehnologiju) te urednika časopisa Global Finance koji su bili odgovorni za konačni izbor u Prvom krugu.

Najbolje banke izabrane su prema sljedećim kriterijima: snazi strategije za privlačenje i usluživanje digitalnih klijenata, uspjeh u broju klijenata koji prelaze na digitalnu ponudu, rast digitalnih klijenata, širina ponude proizvoda, dokaz o materijalnim dobicima od digitalnih inicijativa te dizajn i funkcionalnost web/mobilnih stranica.