i šoping centri

Trgovački lanci zatvaraju vrata u 16 sati, zadnja vam je šansa za šoping

15.07.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Zbog Vatrenih koji će se danas za naslov svjetskog prvaka u Moskvi boriti s Francuzima trgovački lanci, ali i centri radit će skraćeno kako bi ih navijači mogli bodriti. Gotovo da nema trgovine koja neće zatvoriti svoja vrata u 16 sati, zbog čega vam je zadnji čas da obavite last minute šoping

Uprava zagrebačkog Arena centra odlučila je kako će se u nedjelju raditi skraćeno, do 16 sati, priopćili su iz Uprave ovog trgovačkog centra u kojemu je smješteno više od 200 trgovina.

Zatvorene će u nedjelju poslije 16 sati biti i prodavaonice Konzuma, ali će kupce koji ih ovoga vikenda posjete s navijačkim obilježjima nagraditi s 11 posto popusta na ukupnu kupnju.

'Uz to, radno vrijeme svih onih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa. Na taj način cijeli Konzumov tim postaje dio Hrvatske koja vatreno navija za to da se naša reprezentacija upiše u svjetske nogometne legende', poručili su iz Uprave Konzuma.

  • +8
Konzumov projekt 'Iz domaćih krajeva' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Skraćeno će raditi i zagrebački Westgate Shopping City. Vrata ovoga šoping centra će u nedjelju biti otvorena od 10 do 16 sati.

'Nogometna groznica je zahvatila Westgate Shopping City, koji je i u srijedu, kada su Vatreni igrali polufinalnu utakmicu te pobijedili Englesku, radio skraćenim radnim vremenom, a radno vrijeme će biti skraćeno i u nedjelju, kada se odigrava finalna utakmica između Hrvatske i Francuske', priopćili su iz Westgate Shopping Cityja, dodajući kako su takvu odluku pozdravili i brojni međunarodni trgovački lanci koji posluju unutar njega.

Odmah nakon prolaska Dalićeve odabrane vrste u finale oglasili su se Spar i Kaufland. Tako će se trgovine Kauflanda zatvoriti u 14 sati, a Sparovi dućani radit će do 16.30.

  • +2
Kaufland Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Spar je, baš kao i prije polufinala, objavio kako će i za finalnu utakmicu Hrvatska-Francuska ove nedjelje 15. srpnja zatvoriti sve samostojeće trgovine u 16.30.

  • +3
Spar, Interspar Izvor: Promo fotografije / Autor: Spar

'I u finalu smo s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i ponovno omogućujemo zaposlenicima praćenje finalne utakmice', objavili su iz Spara.

Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima, još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Trgovački centri rade skraćeno Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov