APLIKACIJE ZA IPHONE

Erste banka predstavila nove usluge mBankinga

15.12.2011 u 16:20

Bionic
Reading

Erste banka danas je predstavila mogućnosti svoje nove aplikacije mBanking za iPhone s posebnim naglaskom na opciju 'Slikaj i plati', koja predstavlja novitet na hrvatskom tržištu. Riječ je novom načinu plaćanja računa, bez ručnog popunjavanja uplatnice. Dovoljno je iPhoneom fotografirati uplatnicu, a platni nalog se automatski popunjava

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti u App Storeu, a ako klijent nema prethodno ugovorenu uslugu mBanking, može je ugovoriti samostalno putem usluge Erste NetBanking ili Erste FonBanking ili dolaskom u poslovnicu. Inače, Erste banka ne naplaćuje aktivaciju usluge mobilnog bankarstva.

Nova aplikacija mobilnog bankarstva za iPhone nudi sve funkcionalnosti plaćanja računa i pregleda stanja računa kao na već postojećem mBankingu, uz niz novih, inovativnih funkcionalnosti. Tako, primjerice, korisnici nove aplikacije, uz opciju 'Slikaj i plati', odsad mogu koristiti navigaciju uz prikaz svih bankomata i poslovnica Erste banke, brzo prijaviti nestanak kartice, kao i koristiti grafički prikaz priljeva i odljeva na račun.

Također, korisnici mogu personalizirati glavni ekran razmještavanjem ikona na glavnom ekranu prema vlastitim željama, a mogu svakom svom računu promijeniti naziv, kao i pridodati bilo koju fotografiju. Preko nove aplikacije moguće je pristupiti Erste Facebook i Erste YouTubeu.