Cargo-partner Hrvatska i merida

Donacija psećih kućica i pseće hrane na Banovini

04.03.2021 u 10:21

Bionic
Reading

Cargo-partner Hrvatska u suradnji s udrugom za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, donirao je sedam kućica za pse i hranu za životinje na potresom pogođenom području

Kućice su poklonjene na dvjema lokacijama, u Gornjem Viduševcu (dvije kućice) i Velikom Šušnjaru (pet kućica).

'Partneri su prepoznali potrebu za ovakvom vrstom akcije budući da smo u medijima i na društvenim mrežama svjedočili brojnim slučajevima napuštenih životinja nakon potresa na području Banovine.

cargo-partner je logistička tvrtka s kompletnim portfeljem rješenja za transport i logističke usluge. U Hrvatskoj tvrtka nudi i specijalnu uslugu prijevoza živih životinja. Kao pet-friendly tvrtka, cargo-partner se odlučio na ovu akciju u suradnji s udrugom Merida koja ima dugogodišnje iskustvo u pomaganju životinjama', navodi se u priopćenju.

Partneri najavljuju nove slične akcije.

'U ime udruge Merida i u ime svih njuški koji će dobiti svoje nove, lijepe i suhe kućice, želimo zahvaliti pet-friendly tvrtki cargo-partner. Uz pomoć koju su pružili ljudima na potresom pogođenom području, prepoznali su značaj brige o životinjama. Nadamo se budućoj suradnji i promociji vrijednosti, koju volonteri za zaštitu životinja potiču', reklla je Koraljka Kociančić, predsjednica udruge Merida.

'Cargo-partner Hrvatska je nedavno pomogao stanovnicima stradalima na području potresa. Sada su kućni ljubimci cargo-partnera odlučili pomoći svojim prijateljima. Zahvaljujemo udruzi Merida koja nam je dala smjernice za ovu akciju i radujemo se budućoj suradnji. U okviru naših transportnih i logističkih usluga, kao pet-friendly logistička tvrtka osiguravamo transport živih životinja, kao posebne usluge u cijeloj našoj regiji.

Naš specijalizirani tim podržava svu potrebnu dokumentaciju i brine o vašoj životinji tijekom cijelog prijevoza. Vaši ljubimci su sigurni uz cargo-partner jer mi brinemo osobno– „we take it personally“, izjavio je Zoran Starčević, direktor cargo-partnera Hrvatska.