ISTRAŽIVANJE MOJPOSAO.HR

DM najbolji poslodavac među velikim tvrtkama

14.07.2009 u 11:29

Bionic
Reading

DM-drogerie markt najbolji je poslodavac u kategoriji velikih tvrtki u 2009. godini, dok je Abbott Laboratories najbolji poslodavac u kategoriji srednjih i malih tvrtki. Pokazalo je to istraživanje portal MojPosao.hr provedeno u razdoblju između veljače i lipnja 2009. godine

Među prvi deset najbolji poslodavac među velikim tvrtkama još su redom redom: Orvas Plus, Orbico, Puljanka, IN2, Belupo lijekovi i kozmetika, Holcim (Hrvatska), Hoteli Tučepi, Hoteli Brela i Auto Hrvatska. Prosječna ocjena koju su zaposlenici dali najboljim velikim tvrtkama je 3,7.

Među srednjim i malim tvrtkama najbolji poslodavac je tvrtka Abbott Loboratories, a slijede: Kožul, SOS-Dječje selo Ladimirevci, IN2 Zagreb, SOS-Dječje selo Hrvatska, Rhea, Licencirani zastupnik za FedEx Express, Antunović TA, Alarm automatika , Istra i Avon kozmetika. Prosječna ocjena koju su zaposlenici dali najboljim srednjim i malim tvrtkama također je 3,7.

Pri istraživanju najboljeg poslodavaca u 2009. godini korišteni su između ostalog sljedeći kriteriji: poznavanje ciljeva tvrtke te želja da se doprinese u ostvarenju istih, procjena radne uspješnosti i sustav nagrađivanja, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja, odnos s nadređenima i kolega, lojalnost trenutnom poslodavcu, doživljaj sigurnosti posla itd.