prvo desetljeće

Danski JYSK za proslavu u Hrvatskoj odlučio opremiti dječje domove madracima, jastucima, poplunima...

06.09.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Za desetu godišnjicu od otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj, međunarodni maloprodajni lanac JYSK donirao je opremu i proizvode u vrijednosti od 120 tisuća kuna za deset dječjih domova širom Hrvatske

Oko 200 mališana, najmlađih štićenika domova, dobilo je nove madrace, poplune, deke, posteljinu, jastuke i ostale proizvode za spavanje, priopćili su iz JYSK-a.

'U JYSK-u se redovito angažiramo kroz društveno odgovorne projekte te se uvijek trudimo misliti na one najpotrebitije. Željeli smo proslaviti desetu godišnjicu u Hrvatskoj na način da učinimo nešto lijepo za lokalnu zajednicu te smo tako odlučili pomoći djeci. Njihova radost potvrda je da smo učinili dobru stvar. Velika je sreća i zadovoljstvo da smo bili u mogućnosti ovom prilikom pomoći i vidjeti osmjeh na njihovim licima', rekla je Vesna Kukić Lončarić, Country Manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje s preko 2.800 prodavnica u 52 države širom svijeta. Svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj JYSK je otvorio 2009. godine, a trenutno posluje s 43 trgovine te ukupno zapošljava 425 zaposlenika.