povećanje plaće

Pogledajte kako su u JYSK-u odlučili nagraditi radnike u Hrvatskoj

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 07.03.2019 10:54
  • Objavljeno 07.03.2019 u 10:29
JYSK

JYSK

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: JYSK

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK zaposlenicima u trgovinama u Hrvatskoj odlučio je povećati plaće u prosjeku za 11 posto. Nastavak je to prošlogodišnjeg pozitivnog trenda povećanja plaća u JYSK trgovinama koji je bio prosječno 8 posto. Za povećanje plaća djelatnika u trgovinama JYSK na godišnjoj razini izdvaja 1,8 milijuna kuna

Povećanje će se odraziti na plaćama za čak 73 posto zaposlenih u JYSK trgovinama diljem zemlje, pri čemu najveći postotak povećanja iznosi 25 posto. Najveći porast odrazit će se na plaće zaposlenika s najnižim primanjima, priopćili su iz JYSK-a.

'Zaposlenici su nam na prvom mjestu, a njihovo zadovoljstvo važno je za dugoročni poslovni uspjeh. Povezanost i lojalnost naših zaposlenika oduvijek je bila jaka. To je vrijednost JYSKa koju želimo nastaviti graditi kroz ovako pozitivne pomake', izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala u JYSK Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

JYSK u Hrvatskoj u svoje 42 trgovine zapošljava ukupno 356 ljudi. Radnicima se isplaćuje božićnica i regres, a djelatnici imaju kroz dodatni angažman i trud mogućnost ostvariti pravo na dodatne bonuse bez limita na mjesečnoj, kvartalnoj i godišnjoj bazi.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas posluje s više od 2.600 trgovina u 50 zemalja širom svijeta. JYSK Nordic pokriva 20 tržišta, među kojima su i Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Srbija. Godišnji promet Grupacije JYSK je oko 3,12 milijardi eura.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!