upravljane ljudskim resursima

Croatia osiguranje steklo certifikat Poslodavac Partner

26.01.2021 u 15:50

Bionic
Reading

Croatia osiguranje, vodeći domaći osiguratelj koji posluje u sastavu Adris grupe, krajem je prosinca dovršilo postupak certifikacije za stjecanje certifikata Poslodavac Partner

Riječ je o certifikatu kojim se potvrđuje izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, a koji od 2005. godine dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO.

Croatia osiguranje prvo je i za sada jedino osiguravajuće društvo koje je steklo ovaj certifikat. Kako bi steklo ovaj certifikat, Croatia osiguranje moralo je proći kroz nezavisnu analizu svog sustava upravljanja ljudskim resursima.

Analiza obuhvaća 5 ključnih HR područja – HR strategiju, procese regrutiranja i selekcije, upravljanje učinkom zaposlenika, usavršavanje i razvoj zaposlenika te odnos kompanije prema zaposlenicima.

+U Croatia osiguranju čvrsto vjerujemo da su naši zaposlenici najveća korporativna vrijednost. Njihovo zadovoljstvo i sigurnost naši su prioriteti, a poštovanje zaposlenika i zaštita njihovih prava naša su trajna odrednica. U CO-u smo stoga istinski posvećeni fair procjeni radnog učinka i adekvatnom motivirajućem nagrađivanju zaposlenika te kontinuirano ulažemo u njihov osobni i profesionalni razvoj. Usavršavanja i edukacije provodimo u suradnji s nizom institucija, među kojima smo posebno ponosni na specijalistički poslijediplomski studij kojeg smo pokrenuli u suradnji s FER- om a koji trenutno polazi 25 naših kolega iz svih dijelova kompanije', istaknuo je Ivan Bilać, direktor Sektora za ljudske resurse, povodom stjecanja ovog priznanja.