veliko priznanje

British American Tobacco Poslodavac Partner na sedam tržišta

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 15.05.2019 10:29
  • Objavljeno 15.05.2019 u 10:29
Antal Bekefi, generalni direktora BAT Adrie i Aleksandar Zemunić, člana Uprave tvrtke Selectio

Antal Bekefi, generalni direktora BAT Adrie i Aleksandar Zemunić, člana Uprave tvrtke Selectio

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TONI LUGAROV

Društva koja posluju u sustavu British American Tobacco Adria (BAT) pridružila su se nositeljima certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje konzultantska kuća Selectio. BAT je potvrdio da zadovoljava visoke standarde Certifikata na sedam tržišta u Adria regiji: na albanskom, bosanskom, hrvatskom, kosovskom, makedonskom, slovenskom i na srpskom tržištu

Projekt Certifikat Poslodavac Partner pokrenut je prije trinaest godina s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 100 organizacija. Kako bi stekla status Poslodavca Partnera, organizacija mora ostvariti najmanje 75% ukupno mogućih bodova u postupku revizije svojih HR procesa, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 širokih područja koja se ocjenjuju - Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima.

Društva koja posluju u sustavu BAT Adria u postupku certifikacije osobito su se istaknula u području koje se odnosi na sustav upravljanja učinkom svojim vrlo dobro razvijenim sustavom kompetencija koje smatra ključnim za uspješno poslovanje, a koji se sustavno koristi pri selekciji i razvoju zaposlenika, ali i pri procjeni njihovog učinka. BAT Adria veliku važnost pridaje pružanju jednakih šansi svima, stoga su vrijednosti vezane uz jednakost prilika snažno ukorijenjene u način poslovanja tvrtke, ali i u sve HR procese.

BAT Adria pruža snažnu podršku svojim zaposlenicima u razvijanju njihovih karijera svojim kvalitetno razvijenim sustavom edukacija, u koje se zaposlenici mogu uključiti lokalno ili na različitim BAT lokacijama diljem svijeta, a zaposlenici imaju priliku sudjelovati i u različitim projektima te na internacionalnim zadacima te se tako razvijati i u multikulturalnom okruženju.

Antal Bekefi, generalni direktor BAT Adrie primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

'U BAT-u vjerujemo kako su ljudi i njihovi talenti ključni za naš uspjeh i zato smo fokusirani na njihov razvoj i stvaranje inovativnog i izazovnog okruženja za rad. Certifikat Poslodavac Partner za svih sedam tržišta Adria regije potvrda je našeg kontinuiranog nastojanja da svim zaposlenicima osiguramo sjajno radno okruženje, ali i još jedna potvrda izvrsnosti BAT grupe na globalnom nivou u upravljnju ljudskim potencijalima', istaknuo je Antal Bekefi, generalni direktora BAT Adrie.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!