HR stručnjaci odabrali

Best Employer Brand Awards: Najnagrađivanija tvrtka ove godine Hrvatski Telekom

08.12.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Vodeći eksperti i HR stručnjaci odabrali su pobjednike ovogodišnje dodjele nagrada Best Employer Brand Awards. Najnagrađivanija tvrtka ove je godine Hrvatski Telekom koja je osvojila i glavnu Grand Prix Adria nagradu te Grand Prix za hrvatsko tržište

Hrvatski Telekom je ostvario odlične rezultate u kategoriji Najbolja employer brand aktivnost usmjerena na društveno odgovorne projekte kao što su Digitalni inovacijski inkubator by HT te STEM aktivnosti u osnovnim i srednjim školama. Za provedbu izuzetnih studentskih programa, mentorstava i praksi osvojili su i nagradu u kategoriji Najboljih studentskih programa.

Uz to Hrvatski Telekom osvojio je i nagradu u kategoriji Najbolji employer brand event kao i nagradu za najboljeg poslodavca u sektoru telekomunikacija.

'Svakodnevno smo svjedoci promjena, evolucije i raznih izazova na tržištu i oni nas kontinuirano motiviraju da dajemo najbolje od sebe te da kroz zadovoljstvo naših zaposlenika, naših korisnika, ali i zajednice u kojoj djelujemo damo svoj doprinos i činimo razliku u njihovim životima. Rezultati su odraz svih nas zajedno, ali počinju od svakog nas pojedinačno. Ponosni što smo kao tim prepoznati za angažman i brigu o svojim zaposlenicima i onima koji će tek izaći na tržište rada, stvarajući tako okruženje u kojem će i nove generacije zajedno s nama stvarati svijet boljih mogućnosti', izjavila je Anamarija Minarski, direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika u Hrvatskom Telekomu.