NASTAVAK SURADNJE

Ericsson NT i HT Mostar potpisali ugovore vrijedne više od 57 milijuna kuna

  • Autor: L. Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 17.11.2022 12:27
  • Objavljeno 17.11.2022 u 12:27
Vilim Primorac i Gordana Kovačević

Vilim Primorac i Gordana Kovačević

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ericsson Nikola Tesla

Kompanija Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar potpisali su u četvrtak u Mostaru nove ugovore vrijedne više od 57 milijuna kuna, izvijestili su iz Ericsson NT

Riječ je o ugovorima za nadogradnju i proširenje LTE RAN mreže te proširenje transmisijske mreže HT Mostar, kojima se nastavlja višegodišnja uspješna suradnja dviju kompanija. Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević.

Novi ugovori, kako se navodi, dodatno osnažuju suradnju između kompanija i preduvjet su za implementaciju najsuvremenije tehnološke infrastrukture što će omogućiti još kvalitetnije usluge krajnjim korisnicima ovog operatora.

Primorac je kazao kako su sa svojim dugogodišnjim partnerom Ericssonom NT ugovorili završnu fazu projekta implementacije 4G/4G+ mobilne mreže, poštujući najviše sigurnosne standarde. 'Temeljem ovih ugovora povećat ćemo pokrivenost i kapacitete te našim korisnicima pružiti veće brzine i bolje korisničko iskustvo na putu prema 5G', istaknuo je.

Ericsson NT i HT Mostar

Ericsson NT i HT Mostar

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ericsson Nikola Tesla

Kovačević je izrazila zadovoljstvo sklapanjem novih ugovora. 'Najnovija tehnološka rješenja, koja će zajedničkim timskim radom implementirati stručnjaci Ericssona NT i HT-a Mostar, doprinijeti će kvaliteti usluga u mobilnoj mreži našeg kupca, kao i zadovoljstvu korisnika. Potpisivanjem dodatno osnažujemo naše partnerstvo koje je utemeljeno na tehnološkom liderstvu i visokoj kvaliteti isporuka', kazala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!