prvi na startu

Aminess krenuo u potragu za 1000 radnika u novoj sezoni; evo što im nude

05.11.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Turistička kompanija Aminess započela je s pripremama za iduću sezonu u kojoj očekuje još veći interes gostiju s emitivnih tržišta, a u petak je predstavila kampanju za zapošljavanje pod sloganom "Posao u Aminessu - gdje prijateljstvo čini razliku" kojom nastoji privući tisuću radnika

Kompanija nudi stimulativne mjesečne nagrade do pet tisuća kuna, božićnicu i regres, smještaj u modernom hotelu za zaposlenike, topli obrok te vrhunske programe edukacije pod vodstvom stručnjaka.

U Aminessu ističu da se više od polovice sezonskih zaposlenika vraća raditi u njihove objekte, pri čemu se svake godine materijalni uvjeti rada poboljšavaju.

Najavljuju da u edukacije zaposlenika u 2022. godini planiraju uložiti gotovo milijun kuna.

"Aminess je ove godine među prvim hotelijerskim kućama krenuo u pripremu za sljedeću sezonu, a traži se tisuću zaposlenika za rad na pozicijama kuhara, pomoćnog kuhara, pizza majstora, mesara, konobara, servira-pomoćnog konobara, barmena, recepcionara i sobarica. Svake godine u Aminessu imamo više od polovice zaposlenika povratnika", rekla je voditeljica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima Marina Perić.