raste broj rezervacija

Aminess hoteli startaju s novom sezonom; otvaraju vrata gostima u južnoj Dalmaciji

30.04.2021 u 11:43

Bionic
Reading

Aminess hoteli i kampovi otvaraju svoje objekte u južnoj Dalmaciji. U petak 30. travnja otvara se Aminess Korčula Heritage Hotel, 14. svibnja otvara Aminess Bellevue Hotel u Orebiću, a u drugoj polovici svibnja planirano je otvaranje Aminess Liburna Hotela na Korčuli

U Aminessu je sve spremno za još jednu izazovnu sezonu, priopćili su iz Aminess hotela i kampova.

Gosti će se i ove godine osjećati potpuno sigurno uz Aminess Clean & Safe Stay program, protokol koji garantira svim gostima bezbrižan i opušten odmor uz poštivanje najviših higijenskih standarda. U sklopu navedenog programa, gostima je omogućeno i testiranje na COVID-19 koje je moguće provesti u prostorima samih objekata. Bitno je istaknuti i to da su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Stay Safe in Croatia koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske što gostima garantira još sigurniji boravak u svim smještajnim objektima. Također, za lagodan odmor, Aminess hoteli i kampovi nude fleksibilne uvjete rezervacija. Osigurana je i beskontaktna online prijava gostiju putem self check-in platforme.

'Sigurnost je i ove godine glavni prioritet te smo za sve naše goste osigurali najviše standarde sigurnosti koji im, omogućuju siguran i miran odmor. Očekujemo da će i ovu sezonu obilježiti veliki broj last minute rezervacija. Unatoč globalnoj krizi u turizmu, ove sezone se nadamo nešto povoljnijem ishodu turističke sezone u odnosu na prošlu godinu', izjavio je Mladen Knežević, direktora prodaje i marketinga Aminessa.

Osim otvaranja svojih objekata u južnoj Dalmaciji, Aminess 12. svibnja planira otvoriti i Aminess Maravea Camping Resort u Novigradu te Magal Hotel by Aminess na otoku Krku koji će svoja vrata otvoriti tijekom svibnja. U istarskom Novigradu otvoreni su Aminess Maestral Hotel, kao i obližnji kamp Aminess Sirena, dok su svoje prve goste u Njivicama na otoku Krku, početkom travnja dočekali Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas.

Aminess je svoje poslovanje u južnoj Dalmaciji službeno proširio 1. travnja ove godine, kada su hoteli iz portfelja društva HTP Korčula i HTP Orebić postali sastavni dio krovnog brenda Aminess. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi trenutno se nalazi 12 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 4.850 smještajnih jedinica koji dnevno mogu ugostiti više od 12.500 gostiju.