najslađe iznenađenje Adventa

GOLDBURGER – HIT desert zagrebačkog Adventa!

19.12.2018 u 13:30

Bionic
Reading

U bogatoj ponudi slasnih burgera ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa, jedan je zaista poseban

Najpopularnija zagrebačka burger destinacija 50 A Burger & Champagne Bar ove je godine pripremila posebno iznenađenje – slatki burger s Lino Ladom Gold, koji jednostavno morate kušati.

Kako je nastao GOLDBURGER?

50 A Burger & Champagne Bar, poznat je po najfinijim burgerima, ramenima, kreativnim koktelima... i pokazalo se – odličnim idejama. A kao pravi partner u ovom slatkom izazovu pokazala se Podravka sa svojom Lino Ladom Gold – u kojoj bogat okus lješnjaka svim sladokuscima pruža novi doživljaj bez premca.

Nikola Marković, glavni kuhar u 50 A Burger & Champagne Baru otkriva kako su zapravo htjeli kreirati slatku verziju omiljenog jela vlasnice bara – Amerikanke Adene Lavin. Adena obožava tipični zapadnjački comfort food - grilled cheese sandwich, a sam GOLDBURGER je nastao - kaže kuhar Nikola - gotovo intuitivno. Tostirano mliječno pecivo punjeno Lino Ladom Gold i neutralnim mascarpone sirom, preliveno bijelom Lino Ladom, postalo je HIT ovogodišnjeg ADVENTA u Zagrebu.

Goldburger Izvor: Podravka / Autor: Dragi Vođa

Čim smo kušali prvu verziju slatkog burgera u kojem caruje Lino Lada Gold – jednostavno smo zaključili da je to – to. Uvijek se trudimo u našoj ponudi koristiti što više domaćih namirnica i proizvoda, a Lino Lada – namaz uz koji su mnogi ovdje odrasli, učinio nam se kao pun pogodak – objašnjava Nikola.

GOLDBURGER, neodoljivi slatki burger, savršeno će prijati uz pjenušavo vino Grasecco.

Vjerujemo kako ćete se složiti s nama da ovu uzbudljivu kombinaciju okusa ne smijete propustiti. Zato – pravac u 50 A Burger & Champagne Bar na Europskom trgu, Vlaška 17 – jer jedino vas ondje čeka najslađe iznenađenje Adventa!