BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Četvrtak donosi pregršt darova naših partnera - Continental filma, Ubera, Egmonta, Školske knjige, Douglasa, Decathlona i ZKM-a

12.12.2019 u 13:34

Bionic
Reading

Pronađite nagradno pitanje u članku i uključite se u blagdansku čaroliju tportala

Continental film vam daruje poklon paket promotivnih proizvoda iz filma Jumanji: iduća razina. Sve što ste znali o najpoznatijoj igri na svijetu promijenit će se jer ovog prosinca Jumanji nas vodi na sljedeću razinu! Držite se čvrsto jer ovoga puta Jumanji ne oprašta. Ove zime u Jumanji svijetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, krivi igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspjeti svi uspješno završiti i pritom preživjeti. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svijetu? Odgovor na to pitanje saznat će se 11. prosinca kad film 'Jumanji: Iduća razina' stiže u domaća kina! Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli? Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako? I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu. 'Jumanji: Iduća razina' direktan je nastavak filma „Jumanji: Dobrodošli u igru“ koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo gotovo 100.000 gledatelja. Vrijedi istaknuti kako je 'original' iz 2017. godine postao film s rekordnom zaradom u Americi za studij Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord Spider-Mana iz 2002. godine. Štoviše, Jumanji je nadmašio sve dotadašnje Spider-Man filmove, Skyfall, Ljude u crnom i Istjerivače duhova. Na globalnoj razini film je ostvario zaradu od čak 950 milijuna dolara. Nastavak zato opravdano ima novu razinu očekivanja. JUMANJI: IDUĆA RAZINA u kinima i IMAX-u od 11.12.

Uber poklanja kodove za vožnje. Blagdanski ugođaj ispunio je ulice gradova diljem Hrvatske, a nema sumnje kako će bogata ponuda događaja tijekom prosinca na ulice privući brojne građane. Advent je razdoblje tijekom kojeg su prometne gužve prilično učestale i zato će Uber jednom čitatelju pokloniti kod za vožnju u vrijednosti 2X po 50 HRK. Ovogodišnja novost je da, osim standardne UberX usluge, možete odabrati i Uber Comfort. Usluga omogućuje odabir vozila više klase i mogućnost odabira temperature u vozilu i isticanja želje za šutnjom ili razgovorom s vozačem. Zaboravite na frustracije prilikom traženja parkinga, kruženje gradom i brigu o tome tko će voziti kući kada s prijateljima nazdravite za još jednu uspješnu godinu. Sačuvajte vrijeme za druženje s najmilijima.

Egmont i Pragma komunikacije daruju vam knjigu Disney, 'Najljepši Božić'. Najnovija slikovnica u Egmontovoj ponudi - 'Najljepši Božić' malene čitatelje vodi kroz dvije božićne dogodovštine poznatih Disneyevih likova. Uživajte u blagdanskoj čaroliji i provedite blagdane u veselom društvu letećeg slonića Dumba i slatkog medvjedića Winnieja Pooha!

Školska knjiga vam poklanja knjigu Kralj koji je zabranio mrak - Emily Haworth-Booth. Bio jednom dječak koji se bojao mraka. To nije neobično jer se većina djece ponekad boji mraka. No ovaj je dječak bio princ, a kada je postao kralj, odlučio je nešto poduzeti protiv mraka. Zabranit će ga. Kraljeva zabrana mraka, postavljanje umjetnoga sunca i uvođenje protumračnih zakona čini se kao sjajna ideja. Građani više ne moraju strahovati pred čudovištima, strepiti zbog kriminala ili bilo koje druge nevolje koju donosi mrak. No što će se dogoditi kada građane izludi nedostatak sna i kada se odluče pobuniti? Hoće li se kralj suočiti sa svojim strahom i ugasiti svjetla? Kralj koji je zabranio mrak predivna je priča o tome kako nam je mrak potreban da bismo znali cijeniti svjetlost.

U suradnji s Turkish Airlinesom i Turističkom zajednicom Sejšela tportal jednog od vas daruje petodnevnim putovanjem na Sejšele za dvoje. Netko od vas osvojit će u potpunosti organizirani put na Sejšele koji uključuje dvije avionske karte, prijevoz do hotela, smještaj za dvoje na bazi pet noćenja s doručkom u dva luksuzna hotela na dva otoka i privatne ture s vodičem koji će vas upoznati s ovom idiličnom otočnom državom koja iz godine u godinu privlači turiste iz cijelog svijeta. Nagradni natječaj ovog puta će se odvijati na Instagramu, a sve što trebate učiniti jest zapratiti našu Instagram stranicu @tportal.hr i na svom Instagram profilu objaviti fotografiju kojom ćete nam dočarati što planirate raditi i kako se planirate provoditi na Sejšelima. Primjerice, uslikajte sebe i osobu koju planirate povesti sa sobom na putovanje kako ispijate koktele na snijegom prekrivenoj terasi dok zamišljate kako se sunčate na nekoj od čuvenih sejšelskih plaža. Ili nam pošaljite fotografiju vašeg zadnjeg putovanja i dočarajte jedinstvenu atmosferu otkrivanja novih destinacija. Ne zaboravite u opisu objavljene fotografije ispisati heštegove: #volimputovati #seychellesislands #visitseychelles #widenyourworld #turkishairlines i #tportal te otključati vaš Instagram profil kako bi on bio vidljiv svima te kako bismo samim time vašu fotografiju mogli uzeti u obzir prilikom odabira pobjednika. Desetodnevni nagradni natječaj počinje 9. prosinca i traje sve do 19. prosinca, nakon čega sturčni stožer odabire najkreativniju fotografiju čiji vlasnik osvaja ovo vrijedno putovanje. Nagradni natječaj potražite OVDJE.

Douglas poklanja Douglas Home Spa Ayurveda Day At The Spa set, 189 kn. Ovaj prekrasni set s kojim ćete si priuštiti doma pravo wellness iskustvo sadrži: Harmony of Ayurveda Protective Shower Oil - 200 ml, Harmony of Ayurveda Creamy Body Foam - 200 ml, Harmony of Ayurveda Soothing Bath Oil - 100 ml, Harmony of Ayurveda Sugar & Oil Scrub - 100 ml.

Decathlon, jedan od najvećih sportskih lanaca na svijetu, daruje skijaše Freshwarm podmajicom i maskom za djecu i odrasle G 500 S3. Decathlon, jedan od najvećih sportskih lanaca na svijetu, učinio je sport dostupnim svima tijekom svoje 43 godine duge tradicije. U Decathlon trgovinama, opremu za čak 70 sportova na više tisuća kvadrata mogu pronaći sve generacije, rekreativni sportaši, sportaši početnici, kao i profesionalni sportaši. Ono što Decathlon izdvaja od drugih jest kontinuirana težnja inovacijama i ulaganje u inovacije na dobrobit svih kupaca i u svim kategorijama proizvoda.

Za cjelodnevno skijanje obavezna je kvalitetna podmajica koja osigurava ravnotežu topline i propuštanja znoja. Ravan kroj Freshwarm podmajice idealan je za svaki oblik tijela, a vrlo poželjnom među skijašima čini je i prozračni stražnji umetak.

Maska za djecu i odrasle G 500 S3 osigurava ono najvažnije – dobru vidljivost uz tretman protiv zamagljivanja tijekom kiše i snijega, kao i cilindričan zaslon za upotrebu po lijepom vremenu.

ZKM poklanja 1x2 ulaznice za izvedbu predstave Probu orkestra 14. i 15. prosinca. PROBA ORKESTRA u režiji Edvina Liverića predstava je koja na zabavan način spaja glazbu, film i kazalište. Nastala prema kultnom Fellinijevom filmu, ova socijalna alegorija ne gubi niti malo na svojoj aktualnosti i društvenoj kritici ni četrdeset godina kasnije. Dapače, čini nam se kao da je danas stvarana i kao da govori upravo o nama. Kriza tadašnjeg društva Italije prodire u filmu kroz sve pukotine crkvene kapelice iz 13. stoljeća, u kojoj orkestar proba. Sve dok se u jednom trenutku i zidovi ne sruše, te katastrofa ne rezultira žrtvama. Današnja Europa, pa tako i mi u njoj, prolazi kroz neke druge krize i agonije, ali bitke ostaju iste. Orkestar je simbol našeg društva i našeg vremena. On oslikava kaos kojeg živimo i traženje puta koji vodi natrag harmoniji. Proba orkestra je na programu ZKM-a 13., 14. i 15. prosinca u 20 sati. Izvedbe 14. i 15 prosinca izvode se uz engleske titlove. Stoga povedite svoje prijatelja iz inozemstva i provedite se zajedno u Zagrebačkom kazalištu mladih. Dodatno: 15.prosinca od 19 sati uz glazbu iz Fellinijevih filmova i Stanislava Kovačića na violončelu prije izvedbe Probe orkestra, dođite u foyer ZKM-a na čaj i opustite se uz muziciranje Stanislava Kovačića.

Dobitnici su Saša Pavlović (Continental film), Nina Škvarić (Uber), Katarina Jurlina (knjiga Disney, 'Najljepši Božić'), Brankica Trgovac (knjiga Kralj koji je zabranio mrak - Emily Haworth-Booth), Marina Živković (Douglas Home Spa Ayurveda Day At The Spa set), Ema Šimec (Decathlon - Freshwarm podmajica), Jadranka Štefok (Decathlon - maska za djecu i odrasle G 500 S3), Robert Brcković (ZKM) i Intijana Sutlar (ZKM).