ODUŠEVILA ODABIROM

Bijeli Božić Melanije Trump: Prva dama ponovno modno nepogrešiva, ovoga puta u šljokičastoj Celine haljini

16.12.2018 u 11:05

Bionic
Reading

Baš kako i priliči jednoj prvoj dami Amerike, osobito kada je riječ o službenom primanju u Bijeloj kući uoči nadolazećih blagdana, 48-godišnja Melania Trump i ovoga je puta sve ostavila bez riječi pojavivši se u bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena

Za nju kažu da je jedna od najbolje odjevenih prvih dama svijeta, a mi ne možemo se ne složiti, jer, doista, rijetki su trenuci kada 48-godišnja Melania Trump pogriješi modnim odabirom.

Doista, sve što odjene pomno je odabrano i sve joj pristaje kao saliveno, a tako je bilo i u subotu uvečer u Bijeloj kući, gdje je njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump, održao primanje uoči nadolazećih blagdana.

Dobro raspoložena Melania Trump stajala je uz Trumpa, tijekom njegovog četverominutnog govora, odjevena u haljinu koja je sve prisutne ostavila bez riječi. Radi se o bijeloj haljini izrađenoj od šljokica, koju je dizajnerska kuća Céline predstavila na proljeće ove godine.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melania Trump svoju je kosu, kao i u većini slučajeva, raspustila, kako bi ležerno napravljeni valovi došli do izražaja. Oči je istaknula tamnim sjenilima, dok je usta tek 'osvježila' sjajilom.