UBOJSTVO NA KORČULI

Zlostavljao suprugu pa mu presudio sin?

Bionic
Reading

Mještani Žrnova na Korčuli dan su nakon ubojstva koje se dogodilo u njihovom mjestu još uvijek u šoku. Novinarima su ispričali da je 17-godišnjak dignuo ruku na 44-godišnjeg oca zbog zlostavljanja u obitelji

Sedamnaestogodišnjak je sinoć oko 22.40 sati, kako se navodi u policijskom priopćenju, oštrim predmetom teško ozlijedio svog 44-godišnjeg oca. Nesretnom čovjeku pomoć je pružena u korčulanskom Domu zdravlja, no podlegao je zadobivenim ozljedama te preminuo pola sata prije ponoći.

Policija u suradnji sa županijskom državnom odvjetnicom Katijom Kristović istražuje što se točno dogodilo i zbog čega je došlo do sukoba oca i sina u kojem je otac zadobio teške tjelesne ozljede i na kraju od njih preminuo.

U međuvremenu, Korčulom se već mogu čuti neslužbene priče o tome što stoji iza ubojstva 44-godišnjeg Ozrena Matulovića koji je radio je u Poduzeću za ceste na Korčuli.

Navodno je ubijeni imao problem s alkoholom i psihički i fizički je zlostavljao suprugu. Susjedi su novinarima ispričali da je 17-godišnjak više puta branio majku od zlostavljanja oca, pa je tako vjerojatno bilo i kobne večeri u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji Ozren.

Osim 17-godišnjeg mladića, supružnici Matulović imali su i tri godine mlađu kćer, ali je u obiteljskoj kući, po pričama susjeda, živjelo još troje djece iz prvog braka Ozrenove supruge.

Priča se da su u obitelji već duže vrijeme bili narušeni odnosi. Čak je, zbog nesređenog stanja u obitelji, 17-godišnjak osumnjičen za ubojstvo oca nedavno upao u loše društvo te je navodno imao i problema s drogom.