DRAMA KOD BENKOVCA

Zlostavljana majka napustila četvoro djece

03.01.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Jasminka Catarinuzzi, 32-godišnja majka četvero malodobne djece, otišla je prije 12 dana iz kuće u kojoj je u Buković gaju kod Benkovca živjela sa svojim nevjenčanim suprugom, te se obitelji javila samo sms porukom čestitajući im Novu godinu

Dragan Krnčević je odlazak svoje supruge policiji prijavio tek 1. siječnja, nakon što je provjeravao da li je ona možda otišla kod rodbine, no nigdje ju nije pronašao, piše Jutarnji list.

'Mi smo zaprimili informaciju o njezinom odlasku od kuće, ali policija nije za njom za sada organizirala potragu. Međutim, i mi provjeravamo neke adrese za koje imamo indicije da bi se ona tamo mogla nalaziti. Za sada nemamo rezultata. Poznato nam je da se javila za Novu godinu i to je sve', rekao je u subotu dežurni policijski djelatnik zadarskog OKC-a.

Centar za socijalnu skrb Benkovac u petak je preuzeo brigu nad djecom koja su u dobi od deset, osam i pet godina, dok je četvrto dijete staro tek šest mjeseci. Otac djece, 37-godišnji Dragan Krnčević, poznat je benkovačkoj policiji kojoj je prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Jasminka mu je navodno rekla da odlazi jer joj je 'dosta svega', a mještanima su od ranije poznate njezine pritužbe na supruga kako je sklon piću i nasilju.