EPILOG: FRAKTURE I OTKAZ

Žestoki okršaj dvojice zagrebačkih taksista

12.10.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Vozač Eko taksija i vozač Taxi Cammea žestoko su se fizički sukobili jučer u ranim jutarnjim satima u Krapinskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Epilog je slomljena arkada, slomljena noga, razbijen automobili i jedan otkaz

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o osobnom sukobu te kako je vozač Eko taxija 29-godišnji Tomislav S. bivši zaposlenik Taxi Cammea. Vozač Cammea, 28-godišnji Petar M. i njegov je bivši kolega fizički su se sukobili u kafiću nakon što je navodno Tomislav S. napao s leđa mlađeg kolegu.

Nakon toga se Tomislav S. udaljio, no Petar M. je krenuo automobilom za njim te je službenim vozilom nekoliko puta udario u vozilo Eko taksija. Tomislav S. zadobio je prijelom noge, a Petar M. frakturu arkade, ali i izvanredni otkaz.

Prema neslužbenim informacijama, oba vozača su bila alkotestirana te podvrgnuta testu za opojne droge, na kojem je vozač Eko taxija pao.

'Način na koji je djelatnik Taxi Cammea postupio u rješavanju osobnih razmirica s vozačem Eko taksija protivno je svakom poslovnom pravilniku tvrtke Taxi Cammeo i za svaku je osudu. Protiv svakog smo oblika fizičkog i verbalnog obračuna i najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje našeg vozača.


Iako je policijska istraga još u tijeku i ne znamo sve činjenice, za nastalu situaciju i nepromišljeni postupak našeg vozača ne pronalazimo valjano opravdanje te smo stoga našem djelatniku koji je bio sudionik sukoba uručili trenutni otkaz bez mogućnosti za ponovnim zapošljavanjem u bilo kojoj podružnici Taxi Cammea u Hrvatskoj.'

Poručuju kako im ovakvi incidenti narušavaju ugled, podsjećaju kako zapošljavaju velik broj vozača te kako će uložiti dodatne napore za selekciju budućih zaposlenika. Zaključuju kako je riječ o osobnom sukobu te kako ovaj incident neće narušiti odnose ovih dviju tvrtki.