STANJE NA CESTAMA

Zbog jakoga vjetra ograničenja na Jadranskoj magistrali

20.06.2018 u 07:49

Bionic
Reading

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina vozila), izvijestio je u srijedu Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić vozi se uz ograničenja brzine.

Zbog opasnosti od naleta na rasuti teret na autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Slavonski Brod u smjeru Zagreba, HAK poziva na oprez.

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice na cestama u Lici i Slavoniji. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama gdje traju radovi.

  • +2
Vremenska prognoza Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Zaprešić, na mostu Krapina (u smjeru Macelja suženim kolnikom), A3 Bregana-Lipovac između čvora Babina Greda i odmorišta Rastovica i autocestom A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Komin.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.