NOVA GODINA U ŽUPANJI

Zalutali metak okrznuo glavu gradskog dužnosnika

02.01.2009 u 16:01

Bionic
Reading

Na dočeku Nove godine na Trgu kralja Tomislava u Županji, pet minuta nakon ponoći, od zalutalog metka nastradao je Slavko Šokičić, predsjednik Gradskog vijeća Županje i ravnatelj Obrtničko-industrijske škole, no samo je lakše ozlijeđen

ŽUPANJA - Šokičić je oko 23.30 došao s društvom na Trg kako bi sa Županjcima dočekao novu, 2009. godinu, a nakon što je otkucala ponoć i počeo vatromet, došlo je do incidenta koji je za njega mogao biti koban.

Naime, zrno ispaljeno iz za sada još uvijek nepoznatog oružja nepoznatog počinitelja okrznulo ga je, izvijestio je Glas Slavonije. Pritom je zadobio veću razderotinu na desnoj strani glave.

Dežurnim vozilom Hitne pomoći Šokičić je, lica oblivena krvlju, prevezen do Hitne pomoći, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Na kraju je upućen u Opću bolnicu Vinkovci na Odjel kirurgije, gdje je utvrđeno da nema ozljede kostiju, a rana je sanirana.

Doletjeli metak 'u padu' ga je ozlijedio završivši pokraj njega na tlu. Policija prikuplja dokaze kako bi što prije otkrila počinitelja. Od Slavka Šokičića pokušali smo dobiti izjavu o ovom nemilom događaju, no on nije bio raspoložen za davanje izjava.