humanitarnost na djelu

Zaklada Ana Rukavina započinje prikupljanje novca u akciji "Želim život"

31.10.2023 u 17:34

Bionic
Reading

Zaklada Ana Rukavina počinje humanitarnu akciju „Želim život“ prikupljanje novca za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, stručno usavršavanje liječnika hematologa i drugih srodnih specijalizacija, priopćeno je u utorak

Također i za financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

Svi građani koji su voljni podržati ovu inicijativu mogu to učiniti od 1. studenog pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji je omogućio Hrvatski Telekom.

Cijena poziva iznosi 0,66 eura (+ PDV) odnosno 5 kuna, a pozivi su mogući do kraja godine, priopćila je Zaklada

„Već dugih 17 godina studeni donosi težak osjećaj, ali i velik ponos kada gledam što smo sve uspjeli postići i izgraditi, a iznimno mi je drago što će koncert ponovno uživo ugrijati srca posjetitelja. Svaka donacija, a posebice one najmanjeg iznosa, puno nam znači jer smo svjesni kolika je to žrtva sviju koji jedva spajaju kraj s krajem. Živimo u nikad težim uvjetima zbog globalne situacije, standard građana je težak te smo beskrajno zahvalni što su nam ljudi i ove godine poklonili svoje povjerenje! Zato im još jednom od srca velika hvala“, poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Nakon trogodišnje stanke, tradicionalni koncert „Želim život“ vraća se na glavni zagrebački trg u subotu, 25. studenoga, s početkom u 21,15 sati, kojim želimo zahvaliti svim ljudima koji su kroz godinu na bilo koji način pomogli radu Zaklade Ana Rukavina. Koncert će se emitirati na programu Nove TV i online platformama Nove TV, najavljuju iz Zaklade.