KRAĐA IDENTITETA

Zagrebom kruže lažna vozila Taxi Cammea?

29.09.2011 u 12:50

Bionic
Reading

Iz Taxi Cammea danas je medijima odaslano zanimljivo priopćenje u kojem u toj tvrtki upozoravaju da nepoznat netko pokušava izgledom kopirati njihova vozila, odnosno preuzeti njihov identitet

U priopćenju se navodi da se 'na cestama grada Zagreba pojavljuju oblijepljena taksi vozila vrlo slična vozilima Taxi Cammea'.

'Ovim putem skrećemo pažnju na mogućnost krađe identiteta i lažnog predstavljanja pojedinaca da rade za Taxi Cammeo. Ujedno i napominjemo i da je cijena prijevoza različita od cjenika Taxi Cammea. Vizualno kopiraju naša vozila kako bi prevarili suputnike. Jedino na što možemo skrenuti pažnju jest to da vozači ne nose naše uniforma te, naravno, ne izdaju račune. Ali svakako svojim ponašanjem štete ugledu grupacije Taxi Cammeo i omalovažavaju dostojanstvo naših radnika i naših dragih putnika', tvrde u Taxi Cammeu, koji za najnoviju podvalu optužuju svoju konkurenciju iz Radija Taxi Zagreb.

'Taxi Cammeo neće odustati od svoje poslovne vizije i namjere da se taksi tržište konačno liberalizira, a vozačima vrati dostojanstvo i dignitet ove profesije', zaključuje se u priopćenju Taxi Cammea.