nova usluga

Zagrebački Esplanade nudi gostima testiranje u hotelu

11.03.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Zagrebački hotel Esplanade među prvima je javno gostima ponudio mogućnosti testiranja na covid-19 u prostoru hotela, što je, kako se doznaje u četvrtak iz tog hotela, već obavilo nekoliko njih, a očekuje se da će ih biti još

Esplanade mogućnost testiranja nudi već neko vrijeme, a gosti koji to žele u samom hotelu u dogovoreno vrijeme mogu obaviti PCR i antigenske testove te testiranje na antitijela.

Sve se provodi u suradnji s medicinskim osobljem iz jedne privatne poliklinike i u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama.

Komentirajući tu uslugu "punim pogotkom", jer gosti dolaze više nego se očekivalo s obzirom na situaciju s pandemijom, generalni direktor Esplanade Ivica Max Krizmanić kaže da gosti plaćaju samo test, za čiju je cijenu dodao da je "korektna".

"Danas većina država u svijetu od putnika i vlastitih državljana pri ulasku u zemlju traži da predoče negativan nalaz PCR testa na covid-19. To može biti komplicirano i nerijetko se ne radi o samo jednom testiranju nego o više tijekom putovanja, pri čemu se gubi vrijeme na istraživanje lokacija koje nude tu uslugu, a i čekanja se mogu oduljiti. Kako su naši gosti navikli na najviši standard usluge, a poznati smo i po tome da im možemo osigurati i ono što nije u redovnoj ponudi, ukazala se potreba da ponudimo i ono što im je sad najnužnije na putovanju, a to je mogućnost testiranja u udobnosti hotela", kazao je Krizmanić.

Vjeruje da će takve usluge pridonijeti lakšem dolasku gostiju i u hotel i u Zagreb, smanjiti im stres i omogućiti bezbrižniji boravak.