PRODAJA VELOG JOŽE

Zagreb se domislio kako se riješiti neželjenog kampa

10.04.2014 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon neuspjelog međunarodnog natječaja, na koji se nije javio nitko, za prodaju kampa Veli Jože u Boroziji kraj Savudrije, Zagrebački holding raspisao je jučer Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju navedene nekretnine

Prema neuspjelom natječaju vrijednost kampa bila je procijenjena je na 22,7 milijuna eura bez PDV-a. Zainteresiranih nije bilo i u ZGH-u okrenuli su se drugačijem načinu prodaje. Sada očekuju da im se potencijalni kupci jave s idejom koliko su spremni izdvojiti za nekretninu na površini od 303.543 četvornih metara travnjaka i mediteranske šume, s recepcijom, restoranom, sanitarnim čvorovima, sportskim igralištima, kamp parcelama i drvenim kućicama na izuzetno atraktivnoj poziciji uz more.

Kako se neslužbeno doznaje, ZGH je sada zatražio i pomoć Ministarstva vanjskih poslova i Hrvatske gospodarske komore u traženju mogućih kupaca u inozemstvu. Poziv je otvoren narednih trideset dana, nakon čega će, ako bude zainteresiranih, ZGH pozvati najbolje ponuđače na dostavu obvezujuće ponude.

Koja je najniža cijena ispod koje Holding neće ići, u gradskoj megatvrtci nisu željeli otkriti.