TIJEKOM SEKSA

Zadavio ženu jer ga je nazvala pogrešnim imenom

18.02.2009 u 12:34

Bionic
Reading

Ljubomorni Britanac iz Bridlingtona zadavio je svoju suprugu jer ga je za vrijeme seksa nazvala pogrešnim imenom

Upravo je u tijeku sudski proces protiv 53-godišnjeg Colina Scullyja, osumnjičenog da je ubio 39-godišnju suprugu Tracey jer ga je u postelji nazvala Paulom.

Optužio je suprugu da ga vara i da je slala eksplicitne SMS poruke. Scully je ispričao policiji da je njegova supruga, kad ga je nazvala Paulom, mislila na Paula Deightona, čovjeka iz jedriličarskog kluba. Istaknuo je da mu je 'pomutilo razum' kad je shvatio da je njegova supruga, koja je inače patila od multiple skleroze, dok je bila s njim, mislila na drugog muškarca.

'Kleknuo joj je na prsa, jednom rukom zarobio joj ruke, a drugom ju je udavio', kazao je državni odvjetnik James Sampson.

Prema nalazu s patologije, nesretna žena je dugo umirala. Policiju je nazvao tek sljedeći dan kazavši: 'Učinio sam nešto mojoj supruzi. Ne znam što sam napravio.' Na ispitivanju u policiji je upitao: 'Zadavio sam je, zar ne?' No sada u sudnici negira da je zadavio suprugu.

Navodni ljubavnik negira da je imao aferu Tracey.

Supružnici Scully imali su burnu vezu. Traceyina majka Wendy Wild tvrdi da je Colin Scully redovito optuživao njezinu kći da ga vara. Također je istaknula da se njezin zet pratio internetske stranice za swingere jer je htio snimiti svoju suprugu dok se seksa s drugim muškarcem.

'Rekla mi je da on hoće stupiti u kontakt sa swingerima. Pitala sam je li to ikad prije radila, a ona mi je odgovorila da jest jer ju je suprug na to nagovorio', ispričala je gospođa Wild.

Dodala je da ju je pitala viđaju li se oboje s drugim ljudima. Kći joj je kazala da to čini samo ona jer ju je suprug prisilio da se prostituira.