odgovor iz srbije

Vučić o Milanovićevoj izjavi: To je jadno. Kad histerija nastane, ozbiljnih argumenata nema

26.05.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića o srpskoj premijerki Ani Brnabić i u tom ga odgovoru nije štedio

Podsjetimo, Milanović je u srijedu, na novinarsko pitanje o optužnici koju je Srbija digla protiv četvorice hrvatskih pilota, rekao kako Srbija to ne bi trebala raditi ako želi ući u Europsku uniju, a u komentaru na reakciju Ane Brnabić, koja je ovakvu izjavu shvatila kao prijetnju, rekao je: 'Tko je premijerka Srbije? Brnabićka još? Naša bodulica s Krka. Dobrodošla je', prenosi N1.

'Ne zivkaš državnog odvjetnika, ne nalaziš se s njime tajno… Itekako smo se mogli dogovoriti da podignemo optužnicu protiv Vučića. Dotle državna vlast seže, ali mi se time nismo bavili. Ne znam zašto je Brnabićka nervozna, ja sam se više plašio da netko u Hrvatskoj ne poludi', rekao je Milanović u srijedu.

  • +11
Milanović i Banožić na Plesu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Vučić je pak u četvrtak izjavio da je Milanovićev komentar o Ani Brnabić jadan te da 'kad histerija nastane, nema ozbiljnih argumenata'.

'Vrijeđanje Brnabić na osobnoj osnovi više govori o onome tko to radi nego o njoj', rekao je predsjednik Srbije i dodao kako ratni zločini ne mogu ostati nekažnjeni te da 'političke igre, dreka i vika nisu nikome naročito bitni'.