SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI

Vrgorački maturant postao Afganistanac

  • Autor: Jure Divić
  • Zadnja izmjena 25.06.2010 17:53
  • Objavljeno 25.06.2010 u 17:53
Šokirani otac s svjedodžbom, Vrgorac

Šokirani otac s svjedodžbom, Vrgorac

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić

Vrgorački maturant koji je rođen i odrastao u Vrgorcu preko noći je postao Afganistanac. Ta spoznaja šokirala je njegova oca kad se Marko vratio iz škole kući sa svjedodžbom o završenoj srednjoj školi

Marko Radić iz Vrgorca koji je završio srednju školu u Vrgorcu, koji je rođen u Vrgorcu, koji cijeli život živi tu, ocu Anti donio je svjedodžbu o završenoj srednjoj školi na kojoj piše da je Marko državljanin Islamske Republike Afganistan.

Jure Divić

Jure Divić

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić

Podaci koji su upisani u svjedodžbu o završenoj srednjoj školi šokirali su njegova oca Antu, poštara u vrgoračkoj pošti.

'Stvarno sam ostao šokiran kad sam pročitao da je Marko rođen u Vrgorcu, a država rođenja islamska republika. Ma kakvi Afganistan, kakva islamska republika, sve bih ja to sada pokidao. Ne znam o čemu je riječ i čija je greška, ali nije ugodno niti je primjereno. Marko sada mora kasniti s upisom na daljnje školovanje, jer se sada mora mučiti s ispravljanjem podataka',  rekao nam je šokirani otac koji je zbog problema sa svjedodžbom pozvao novinare.

Svjedodžbu na kojoj piše da je država rođenja Islamska Republika Afganistan uredno su potpisali razrednica Neda Zloić i ravnatelj škole Josip Gašpar

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi