ZVIJEZDE NA KANTRIDI

Vranješ novi član Rijeke: Možemo napasti Dinamo i Hajduk

27.03.2012 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon što su ugovore s Rijekom potpisali Ivan Bošnjak te Dino Drpić, u utorak je za riječkog prvoligaša potpisao i bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ

Jurica Vranješ posljednje je pojačanje riječkog prvoligaša. Bivši igrač Osijeka, Bayera, Stuttgarta, Werdera, Genclerbirligija i Arisa dogovorio je uvjete sa sportskim direktorom Srećkom Juričićem te je odmah i predstavljen javnosti.

Ipak, za razliku od Bošnjaka i Drpića, sa 32-godišnjim Vranješom dogovoreno je da se Rijeci pridruži tek od ljeta zbog činjenice da još nije fizički spreman za prvoligaški nogomet.

'Drago što smo se brzo dogovorili i zadovoljan sam onime što mi je gospodin Srećko Juričić prezentirao. Prema ovome što smo razgovarali mislim da ćemo iduće sezone imati jako dobru momčad i ako se svi spremimo mislim da možemo napasti Hajduk i Dinamo, odnosno vrh ljestvice, rekao je Jurica Vranješ na konferenciji za novinare.

Rijeka i Vranješ još nisu potpisom formalizirali 'brak', no kako prenosi Novi list, igrač i sportski direktor su potvrdili kako to neće biti problem jer su svi uvjeti dogovoreni.