NESREĆA U ISTRI

Vozač kombija poginuo u stravičnom sudaru

02.07.2010 u 12:20

Bionic
Reading

Jedna je osoba smrtno stradala a dvije su teško ozlijeđene u sudaru kamiona, kombija i automobila koji se jutros oko 7,30 sati dogodio na županijskoj cesti Novigrad-Poreč, prije skretanja za Červar Porat, izvijestila je danas istarska policija

Nesreća se dogodila kada je vozač kombija pulskih registracija kojim je upravljao 29- godišnjak iz Pule iz još neutvrđenih razloga udario u zadnji dio osobnog vozila 'BMW' zagrebačkih registracija kojim je ispred njega upravljao 39-godišnjak iz Zagreba.

Nakon udara kombi se odbio i prešao u suprotan kolnički trak te udario u mini-hladnjaču koprivničkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio 39-godišnjak iz Poreča. U stravičnom sudaru kombi je doslovno prepolovljen po dužini a dijelova kombija i cijelih limova karoserije bilo je na desetak metara od mjesta sudara.

U nesreći su teške tjelesne ozljede zadobili vozač kombija i mini-hladnjače te njegov suvozač 32- godišnjak iz Belog Manastira. Prevezeni su u pulsku Opću bolnicu gdje je 29- godišnji Puljanin, vozač kombija, preminuo oko devet sati. Očevid još traje a državna odvjetnica je naložila izvanredan tehnički pregled kombija.