ekspedicijski kamp

Vojska postavlja tri grijana šatora ispred KBC Zagreb; poručnica poručila: Nosite maske

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 09.10.2020 15:12
  • Objavljeno 09.10.2020 u 15:05
Hrvatska vojska postavlja šatore ispred KBC Zagreb

Hrvatska vojska postavlja šatore ispred KBC Zagreb

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: F.Klen

Pripadnici Zapovjedništva za potporu postavlja tri grijana šatora iz Ekspedicijskog kampa ispred KBC-a Zagreb s ciljem pružanja pomoći lokalnoj zajednici i institucijama civilnog društva u borbi protiv suzbijanja epidemije koronavirusa

Zapovjedništvo za potporu angažiralo je dvadeset pripadnika Bojne za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu s terenskom vojnom opremom (dva šlepera, viličar i dva kombija). Navedeni šatori postavljaju se ispred KBC Zagreb za potrebe obavljanja trijažnih postupaka u vrijeme trajanja panedmije koranavirusa, priopćili su iz MORH-a.

Zapovjednica Satnije za usluge Bojne za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske poručnica Barbara Lenkić podsjetila je kako je Hrvatska vojska, pored Kliničkog bolničkog centra Zagreb, dosad postavila vojne šatore ispred Kliničke bolnice Dubrava - Zagreb, Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice - Zagreb, Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević – Zagreb, Opće bolnice Šibenik, Opće bolnice Zadar i Kliničkog bolničkog centra Split.

Vojska podigla šatore ispred KBC Zagreb

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: F.Klen

Poručnica Lenkić poručila je građanima: 'Budite odgovorni i nosite maske!'

Bojna za opću logističku potporu je postrojba Zapovjedništva za potporu zadužena za provedbu logističke potpore u terenskim uvjetima kroz provođenje ključnih funkcija, aktivnosti i zadaća potrebnih za održivost elemenata snaga Hrvatske vojske u provedbi operacija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!