ZA SIGURAN INTERNET SHOPPING

VISA web prepaid kartica OTP banke

27.04.2009 u 10:16

Bionic
Reading

Nabavite i vi željeni proizvod ili uslugu po najpristupačnijoj cijeni, bilo gdje u svijetu, brzo i jednostavno kao da kupujete u vama najbližoj trgovini! Više ne oklijevajte, sigurnu kupovinu putem interneta omogućuje vam VISA web prepaid kartica OTP banke

VISA web prepaid kartica služi prvenstveno sigurnoj kupovini putem interneta. Osim za internet kupovinu, može se koristiti za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu s istaknutom VISA oznakom, kao i za podizanje gotovine na svim bankomatima i u svim bankama u zemlji i inozemstvu koje imaju istaknute VISA oznake.  
 
VISA web prepaid kartica omogućit će kupovinu putem interneta svima onima koji su se do sada suzdržavali od kupovine zbog straha od moguće zlouporabe kartice, a zbog jedinstvenog prepaid modela tu će mogućnost imati i osobe koje zbog neredovitih primanja do sada nisu mogle ugovoriti kreditnu karticu, primjerice studenti.

Posebna pogodnost!
VISA web prepaid kartica besplatna je za korisnike studentskog paketa
OTP Indeks!

Sigurna internet kupovina

Za svakog potencijalnog kupca, sigurnost je presudan element za internet kupovinu. Sigurnu internet kupovinu započinjete pažljivim odabirom dobavljača, pazeći na uvažavanje sigurnosnih protokola na internetskoj stranici na kojoj kupujete. Sigurnost transakcija i sigurnost sredstava na vašem računu ostvarit ćete odabirom VISA web prepaid kartice OTP banke.

Sigurnost vaše kupovine VISA web prepaid karticom jamči:
- Prepaid model
Uplatom na VISA web račun određujete limit svoje kartice. Na taj način jednostavno smanjujete rizik zlouporabe jer na računu imate sredstava upravo onoliko koliko kupovinom putem interneta planirate potrošiti.
- Osiguranje
Dodatnu sigurnost jamči poseban ugovor između OTP banke i osiguravajuće tvrtke Croatia osiguranje, koji vam omogućuje naknadu štete u slučaju eventualne zloporabe kartice prilikom transakcija plaćanja putem interneta.   
- Online kontrola
Mogućnost online kontrole putem usluge OTPdirekt OTP banke dodatna je prednost VISA web prepaid kartice, jer uz nju imate mogućnost kontrole troškova i financija u svakom trenutku putem interneta ili telefona.

Dodatne pogodnosti

Specifičnost prepaid modela VISA web prepaid karticu čini posebno prikladnom za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Stoga je ova kartica, osim za sigurniju kupovinu putem interneta, odličan izbor, primjerice, za putovanja.  

VISA web prepaid kartica odlično je rješenje za roditelje koji financijski žele podržati svoju djecu. Vašoj djeci ćete osigurati pristup sredstvima u iznosu koji sami odredite te im pružiti mogućnost samostalnog upravljanja vlastitim novcem na jedinstven i moderan način.

Kako postati korisnik

Ugovaranje korištenja VISA web prepaid kartice vrlo je jednostavno. Dovoljno je da ste državljanin Republike Hrvatske i da imate otvoren tekući račun u OTP banci. Pouzdanost i sigurnost koju vam pruža VISA web prepaid kartica pri upravljanju vašim financijama možete priuštiti i vama dragim osobama. VISA web prepaid karticu moguće je ugovoriti za dva dodatna korisnika.