ocjena socijaldemokrata

Vidović: Tramišak je bila najlošija ministrica u Vladi

12.01.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Predsjednik stranke Socijaldemokrati Davorko Vidović ocijenio je u četvrtak da je ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU na odlasku Nataša Tramišak bila jedna od najlošijih u Vladi, a područje za koje je bila zadužena jedno od najzapuštenijih

Tramišak je bila jedna od najlošijih ministrica u hrvatskoj Vladi. Područje regionalnog razvoja uz poljoprivredu je najzapuštenije područje u hrvatskoj politici i sve promjene u tom smislu su dobrodošle”, izjavio je Vidović u Saboru.

Dodao je i kako je veći problem ono što slijedi, a to je da dolaze oni koji će vjerojatno kao i 22 prethodna ministra završiti neuspješno i smjenom. "Ne može premijer toliko ministra zamijeniti koliko bi to bilo poželjno, bilo bi dobro da se uz ovo dvoje našao još koji”, kazao je Vidović.

Kada je riječ o obnovi, vladinom političkom prioritetu u ovoj godini, Vidović smatra da će biti ključna uska suradnja dva ministarstva, za graditeljstvo i EU fondove, a hoće li u tome uspjeti pokazati će vrijeme.

"Imenovanjem Branka Bačića za ministra poslana je politička poruka obzirom na njegovu visoku funkciju u HDZ-u da je to prioritetno i važno područje a hoće li on imati odriješene ruke i hoće li znati obaviti što se od njega očekuje također će pokazati vrijeme ”, ustvrdio je Vidović.