'i sad sem tu i sad sem tvoj...'

[VIDEO] Tomašević, Klisović i Butković zapjevali na otvorenju žičare Sljeme

23.02.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je svečano pustio u rad žičaru Sljeme, koja sutra otvara svoja vrata za građane, a on i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković iskoristili su svečanu priliku kako bi zapjevali

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković zapjevali su na Sljemenu nakon vožnje novootvorenom žičarom, donosi N1.

Atmosferu sa Sljemena i pjesmu koju su pjevali pogledajte u videu:

Žičara Sljeme radit će od 9 do 17 sati radnim danom te vikendom od 8 do 18 sati, a prvih mjesec dana bit će tzv. promotivno razdoblje, nakon čega se kratko zatvara zbog dodatnih radova na smanjenju buke te zatim ide u redovan rad.

Tomašević je naglasio da je i sam godinama kritizirao žičaru, njenu predimenzioniranost i cijenu.

'Ironija sudbine je htjela da je ja otvorim, a zadnjih osam mjeseci uložili smo puno rada i truda da se to dogodi', kazao je Tomašević.

Dodao je da je ukupna cijena žičare oko 537 milijuna kuna i kako je malo vjerojatno da će se taj novac ikad uspjeti vratiti kroz cijene karata i parkinga.

  • +28
Žičara Sljeme spremna je za rad Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek
Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL