POdivljalo TRŽIŠTE

[VIDEO] Ruskinja pleše od sreće zbog unajmljenog stana od 950 eura u Beogradu, Srbi u nevjerici: 'Čak nije u centru grada'

02.11.2022 u 15:53

Bionic
Reading

Cijene stanova u Beogradu poletjele su u nebo zbog sve više Rusa i Ukrajinaca, koji su u bijegu od rata našli utočište u srpskoj prijestolnici. Upravo je reakcija jedne Ruskinje na cijenu najma stana postala hit na društvenim mrežama, prenosi Blic

Olga je preselila iz Moskve u Beograd zajedno sa svojim partnerom, a nakon duže potrage za stanom, to im je i pošlo za rukom. Cijena - prava sitnica, 'samo' 950 eura.

Svoju sreću podijelila je na Instagramu, a u objavi iznad sninke napisala je i gdje se stan nalazi.

'Idemo u naš stan! Nema više beskućnika u Beogradu. 40 minuta hoda od centra, prelijepi kvart, 2 sobe: spavaća soba + dnevni boravak s kuhinjom, balkon, od bonusa: balkon i parking mjesto za skuter', napisala je.

Naknadno je objasnila da su ona i njezin dečko prilično sretni što su našli takav stan po toj cijeni, jer pravila diktira tržište: 'Cijena stana u Beogradu mjesečno se kretala između 300 + 500 eura. Nakon opće mobilizacije u Rusiji, buljuk ljudi je krenuo u Srbiju. I od tada, stan u centru ne može se naći ispod 1000 i više eura sada'.

  • +7
Uvježbavanje mobiliziranih ruskih pričuvnika Izvor: Profimedia / Autor: Pavel Lisitsyn / Sputnik / Profimedia

Zapanjena je pažnjom koju je dobila na Instagramu: 'Jutros sam našla čak 20.000 pregleda i oni se uvećavaju ludom brzinom'.

U komentarima ispod objave oglasio se i veliki broj Srba, a među porukama su i ove: 'Kako vas pljačkaju, majko mila', 'Zbog njih, pljačkaju i nas', 'Sad kad stanodavci vide da su Rusi presretni s ovim cijenama ima da ih podignu još više', prenosi Blic.