zastrašujuće scene

[VIDEO] Pogledajte trenutak kada je u TV programu uživo Rusija napala Ukrajinu, a novinar CNN-a obukao pancirku i kacigu

24.02.2022 u 08:12

Bionic
Reading

'Putin je upravo pokrenuo potpunu invaziju na Ukrajinu. Mirni ukrajinski gradovi su pod udarima', rekao je u četvrtak ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba te obilježio početak rata na prostoru Europe

Ruski predsjednik Vladimir Putin odobrio je 'posebnu vojnu operaciju' protiv Ukrajine u četvrtak ujutro da bi se uklonila, kako je rekao, ozbiljna prijetnja. S druge strane ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij donio je dekret o izvanrednom stanju, a parlament je odobrio traženu mjeru.

U Kijevu se trenutno nalaze brojne novinarske ekipe, a mnoge od njih iznenadio je napad u programu uživo.

Matthew Chance dopisnik je CNN-a iz Kijeva, a nekoliko minuta kasnije snimljen je kako u programu uživo oblači pancirku i stavlja kacigu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u izvanrednom obraćanju koje su u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu emitirali ruski mediji objavio je početak, kako je rekao, specijalne vojne operacije u Donbasu. Nedugo potom začule su se detonacije u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu.

Izvor: Društvene mreže
  • +9
Ukrajinska vojska u Donbasu Izvor: Profimedia / Autor: EyePress via AFP / AFP / Profimedia