SPORTSKO-SLUŽBENA KOMBINACIJA

[VIDEO] Pogledajte kako se albanski premijer odjenuo za odlazak na biralište

01.07.2019 u 20:32

Bionic
Reading

Albanski premijer Edi Rama poznat je po svojim neobičnim odjevnim kombinacijama za službene prilike, no za nedjeljni odlazak na biralište u pratnji supruge nadmašio je svoje dosadašnje modne izričaje

Rama se na službenim događajima često pojavljuje odjeven u ležerne kombinacije koje uključuju tenisice, no u nedjelju je svojim stylingom otišao korak dalje. Premijer je, naime, u nedjelju u pratnji supruge krenuo na glasanje na lokalnim izborima te je za tu priliku odjenuo kratke hlače, visoko podignute čarape te plavu košulju i sako u istoj boji.

Iako naviknuti na nesvakidašnje outfite svog premijera, Albanci su njegov najnoviji modni ispad ocijenili neozbiljnim za događaj poput glasanja.

Rama je nedavno tijekom prve zajedničke sjednice vlada Crne Gore i Albanije u Skadru iznenadio nazočne državne dužnosnike pojavivši se u plavom odijelu, osebujnim tenisicama i smeđim čarapama te s iskričavom kravatom s natpisom 'AL', dok se za neformalni sastanak čelnika zemalja zapadnog Balkana kod visoke predstavnice EU-a Federice Mogherini odlučio za tamnoplavi sako i mladenačku majicu s printom, a na nogama je ponovno imao tenisice.

Izvor: Društvene mreže / Autor: SYRInet Albania

Albanski premijer poznat je po sklonosti šarenim bojama jer se bavi slikarstvom. Upravo mu je ljubav prema umjetnosti osigurala svjetsku slavu još dok je bio gradonačelnik Tirane, čije je fasade obojio šarenim bojama, i zbog čega je 2004. godine proglašen najboljim svjetskim gradonačelnikom.